Billedet af logoet til siden : Bestil en fremvisning

Bestil en fremvisning af et maleri / kunstværk

Ønsker du at købe et eller flere af kunstværkerne, så bestil en fremvisning af kunstværket og se, hvordan værket tager sig ud hjemme hos dig, før du foretager et køb.

Vi kommer gerne hjem til dig med kunstværket, og fremviser det op hvor du ønsker.

Malerierne og skulpturerne tager sig altid mere imponerende ud, når man ser dem med egne øjne, end afbilledet på en skærm, hvor farverne og udtrykket kan være svært at fange 100 %.

Så kan du i ro og mag give dig tid, til at nyde kunstværket i dit eget hjem – og på dine egne betingelser.

På samme tid har du også muligheden for, at vi kan medbringe flere kunstværker til samme fremvisning. Du får derved et bredere udvalg, inden du vælger det eller de kunstværker der skal hjem til dig.

Vi tilbyder fremvisning af kunsten i de fleste af døgnets timer – også i weekenden. Så skal du ikke planlægge din dag rundt om et besøg i et galleri, men i stedet få os til at planlægge vores fremvisning rundt om din dag.

En fremvisning på Fyn koster kr. 350,- Køber du ét eller flere af værkerne, er fremvisningen naturligvis gratis. Kontakt os for priser uden for Fyn.

Kontakt os på telefon 41 44 11 26 eller 26 83 17 29, og bestil en fremvisning. Du kan også udfylde formularen nedenfor, så kontakter vi dig.